Aanbevolen : Volvo onderdelen - opkoper auto

Citroën Picasso

Published Feb 14, 22
6 min read

Bestelwagen Prijs

Luxauto, dat is zonder zorgen een  Auto huren

De tafel heeft ergens een plaatje in een kast of tegen een wand. In zekere zin een compromis die men hier moet nemen. Om te overnachten trekt je een lattenbodem van onder de zitkussens en samen met de al even dikke rugkussens bekom je een bed van 1,92 x 1,87 m.

Voor het ontbrekende tafeltje, de kleerkast opentrekken waar het mini tafelbladje en een poot verankerd zijn. Het tafelbladje is net groot genoeg voor paar glazen wijn of tassen thee en een koekje. Een grotere tafel eveneens opgeborgen gebruikt men om de culinaire genoegens op te zetten of andere zaken waar een groot blad vereist is.

Bovendien hoef je geen tweede tafel mee te nemen om buiten te gebruiken. Als woongedeelte wordt je hier omgeven door knap afgewerkte en goed geïsoleerde wanden, 4 donker getinte vensters met plissé verduisteringsgordijnen en muggenhorren. Om een gezellige sfeer te scheppen zijn er nog gordijnen. Bovenkasten hebben een licht achterover hellende vorm, dat vergroot het ruimtelijk effect.

Verchroomde handgrepen met slot passen er mooi in. Aan licht geen gebrek. In het plafond decoratieve lampjes, met een zachte druk in de midden gaan ze aan of uit. Onder de bovenkasten zijn verschuif- en regelbare LED’s en boven het aanrecht van de keuken zijn voldoende lichtbronnen. De getinte zijramen gaan niet open dat wordt opgevangen door 3 dakluiken.

Ook al een duidelijk Engelse brede keuken met het zwarte afzonderlijke kookfornuis. Drie grote kookvuren en onderin een oven is de klassieke uitrusting. Ernaast een spoelbak waar je de halve verswatertank in kwijt geraakt. Verder onder het aanrecht een grote koelkast met vriesvak. Hoewel er veel werkoppervlakte op het aanrecht is kan men aan de linkerkant nog een verbreding omhoog klappen.

In de laden en kasten is genoeg bergruimte voor het keukengerief. Haha, de afzuigkap met geïntegreerd licht was bijna aan mijn ogen ontsnapt. Voor kleren is er voldoende plaats in de hangkast en laden. Wassen en douchen doe je in de afzonderlijke douchecel. Daarnaast is een gebruiksvriendelijk draaibaar wc opgesteld.

Langs de buitenkant. Met zijn zwarte kleur, hij is ook in andere kleuren te verkrijgen, is de Warwick XL een prachtige zwerfauto op Peugeot Boxer als basisvoertuig. De zwart getinte ruiten vallen nauwelijks op want ze vormen één vlak met de zijwanden van de wagen. 16 duim velgen zorgen voor een comfortabel rijgedrag dat nog ondersteunt is door Air, Top luchtveer systeem.

Luxauto Waregem

Op het dak liggen zonnepanelen en achteraan is een trekhaak gemonteerd. Bij deze super uitgeruste wagen behoren een hele reeks toebehoren genoeg om mijn blad te vullen. Om er enkele te vernoemen is het basisvoertuig een Peugeot Boxer, indien gewenst kan men voor een Citroen of een Fiat kiezen. Hij is uitgerust met alle elektronische snufjes om veilig te rijden, daarbij nog een 25 l LPG tank voor het huishouden, buiten een gasaansluiting, warmte werende ramen, luifel, winterpakket en nog veel meer.

Voor het eerst voor 2 weken een Camper gehuurd, de Fiat Ducato Knaus Box Life 600. Een fantastische ervaring zeker omdat het een zeer compleet ingerichte Camper is en erg fijn om mee te rijden. We hebben zonder problemen een Vespa scooter op aanhanger erachter gehangen voor de mobiliteit ter plekke.

85) maar ligt afgezien daarvan, prima. Het contact met Jos via email en ter plekke verliep bijzonder prettig. De website ziet er verzorgd uit en met duidelijke informatie. Kortom: Compacte Campers is ons zeer goed bevallen en kan ik zeker aanraden. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. De camper beviel prima - camionette te huur.

Jos is een man waar je goed afspraken mee kunt maken. We gaan zeker vaker van de campers van Jos gebruik maken!!!! We waren heel blij met onze camper: Mercedes-Benz. Meer dan genoeg ruimte voor ons tweeën en netjes schoon. De instructiefilm die we van tevoren hadden gekregen was heel behulpzaam met het onder de knie te krijgen van alle bijzonderheden van het op pad gaan met een camper.

De flexibiliteit bij het ophalen en terugbrengen van de camper hebben wij zeer gewaardeerd. Vriendelijke ontvangst, goede en snelle afhandeling van de betalingen. Camper is compleet en perfect ingericht, het was weer genieten. Toevallig spraken wij na terugkomst een andere camperaar die vorig jaar exact dezelfde camper had gehuurd. Hij was ook alleen maar positief.

Ook bij wat slechter weer is het verblijf goed. Voldoende ruimte, goede verwarming en ventilatie. Hij stuurt gemakkijk en is niet te groot. De ervaring met Compacte Campers is positief. Afspraken worden stipt nagekomen, de borgsom bijvoorbeeld was de dag na het inleveren van de camper weer teruggestort. Goed bedrijfje.

Door de uitleg en het video filmpje van Jos was alles heel duidelijk. Ook het ophalen en terugbrengen was heel flexibel . Wij zijn heel enthousiast over de Camper en over de verhuur. Wij zullen zeker terug komen Jos nogmaals bedankt alles was weer prima in orde, geen problemen ondervonden! Heerlijk weekje weg in eigen land geweest, na prima uitleg van Jos middels een filmpje op You, Tube.

508 Peugeot

Fijne communicatie (telefoon, Whats, App). Een aanrader! Heerlijk een weekje op stap geweest met de FIAT Carado T449 automaat. We voelde ons direct thuis in "ons huisje op wielen"! Compleet ingericht, we konden direct op stap. Op diverse camperplaatsen in het noorden van het land gebivakkeerd. Volgende keer is het zuiden of het buitenland (na corona) aan de beurt.

Jos en Marian bedankt voor de goede zorgen en het fijne contact - mercedes a klasse prijs. Een aanrader voor iedere (beginnende) camperaar. Dag Jos, het was een mooie ervaring. Zonder meer een nette camper. Zeer goede uitleg over hoe de camper werkt en hoe ermee om te gaan. Verder ook een prettige en duidelijke communicatie over alle afspraken.

Alles functioneerde goed. Bij een probleem werd direct gereageerd. Fijne verhuurder. We hebben genoten en zullen zeker nog eens bij hem huren. Wij zijn per ongeluk bij Jos terecht gekomen maar we werden gelijk goed geholpen. Wij konden op korte termijn de camper huren en hebben ondanks het slechte weer erg genoten.

Kortom voor herhaling vatbaar hier een camper te huren. De borg werd ook snel teruggestort en de uitleg van tevoren was duidelijk. Als we een vraag hadden werd daar snel op gereageerd. We hebben een geweldige reis naar Italie gemaakt met de camper. Camper was als nieuw en er zat een leuk en duidelijk instructiefilmpje bij.

We hebben erg genoten van de Camper. Zeer compleet uitgevoerd, perfect werkende verwarming, warm water, etc. Hij rijdt ook zeer comfortabel. Ook het fietsenrek is erg praktisch uitgevoerd. Kortom, een aanrader! Fijn en vriendelijk contact met de verhuurder - mercedes a klasse prijs. Zeer fijne en mooie camper . Halen en terug brengen is geen probleem.

Ook gemakkelijk te doen . je krijgt een keurig overzicht hiervan Dus een hele goede ervaring . Wij zijn begin september weer een weekje op stap geweest met de Fiat Ducato Knaus Box Star van Compacte Campers . Even onze eigen beddengoed en eten inladen en wegwezen. Alles weer piekfijn verzorgd.

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Verkopen Waar Beslag Op Ligt

Published Dec 05, 23
3 min read

Motorhome Storage Dorset

Published Oct 10, 23
7 min read